SOLA ZAVESTNEGA ŽIVLJENJA

DOGODKI

by | Nov 23, 2016 |

Pomlad je magično obdobje ponovnega rojstva, ko se iznad zasneženih zaplat pojavijo prve pomladanske cvetlice in so na drevju in grmovju opazni prvi brstiči. Narava zadrhti v odtenkih zelene barve.
So kraji na svetu kjer je tančica med svetovi prefinjeno tanka. Kjer je zemlja ustvarila čudovite portale v obliki jezer Gora in ostalih naravnih pojavov. Okrog teh čudes so zrasla različna svetišča. Eno takih mest je Glastonbury, kjer je zrasla prva katoliška cerkev v Angliji na starodavnem templju posvečenem Boginji, materi Zemlji in Elementalom.

12184009_1134523439894449_3837078275858179077_o
Glastonbury je od nekdaj mesto iniciacij in posvetitev, tukaj so se rojevali čarovniki, med drugimi tudi Merlin. Šolale so se starodavne svečenice. Zemlja nas je tukaj obdarila z dvema izjemnima izviroma Rdečim in Belim. Challice well prvi zdravilni vrelec, kjer je voda obogatena z železom in za seboj pušča rdečo sled. Okrog njega je zrasel čudovit vrt, ki je posvečen svetovnemu miru. Po legendi izvira iz svetega grala kristusove zavesti, katerega je prinesel iz svete dežele Kristusov stric Jožef iz Aritmeje in je pomešan z kristusovo krvjo zato je zdravilni eliksir. Zraven izvira Beli izvir White Spring, ki je tesno povezan z Pogansko tradicijo, v tem izviru so posvečevali Druide in častili mater zemljo na različne načine.

CHALLICE WELL

CHALLICE WELL


Mistični Tor izpod katerega izvirata oba izvira pa velja za Domovanje Nadangela Mihaela. Spominja na piramido, po nekaterih trditvah naj bi bil celoten hrib zgrajen s strani staroselcev. Katoliška cerkev je na tem kraju zgradila cerkev posvečeno Nadangelu Mihaelu, ki velja za zaščitnika, stare doktrine in je nebeški bojevnik, da bi odgnala staro religijo in magijo, ki je bila v teh krajih izredno živa. Nadangel Mihael se čudovito ujema z Merlinom, saj je bil njegov učitelj in vodnik, Merlin pa en prvih temnih Magov, ki je postal Lightworker.

MERLIN

MERLIN


Pridružite se mi na čarobnem popotovanju v svoje bistvo. To popotovanje ni le še eno popotovanje, ampak je namenjeno vsem tistim, ki si želite od svojega življenja več. Po osmih svojih popotovanjih v to čarobno deželo sem začutil klic, da delim te izkušnje tudi z vami. Naše izkušnje so na teh svetih mestih lahko resnično poglobljene in ko na teh krajih delamo različne duhovne prakse kot so meditacija, vizualizacije ali joga se resnično spomnimo naših preteklih inkarnacij, srečamo izgubljene delčke svoje duše in tako zgradimo nazaj svojo Celoto. Ta potovanja so zato tako zelo pomebna. Saj smo prebujanja naših polnih potencialov in darov resnično sposobni šele, ko smo celostni in v svoji polni moči.Program popotovanja je namenjen duhovni rasti. V tem čarobnem mestu si bomo dobro napolnili baterije, zraven pa osvojili dnevno duhovno prakso, katera bo osnova za nadaljnje delo doma. Naše energijsko polje je dnevno vsak dan izpostavljeno različnim toksičnim in lepljivim energijam. Tukaj se bomo resnično umaknili iz našega vsakdana in vstopili v našo resnično moč. Spoznali bomo naše duhovno vodstvo, se predajali dnevni meditaciji in osvojili osnove planetarne magije. Majhnost skupine nam bo omogočila, da bomo svoje potovanje sproti nadgrajevali in sprejeli vse kar nam energije Avalona lahko predajo. Udeležili se bomo Spring Equinox Celebration, Obeležitev pomladnega enakonočja, kar bo tudi osrednja tema potovanja. Ustvariti ravnovesje v naših življenjih, uravnovesiti našo žensko in moško energijo. Prepustili se bomo zvočni kopeli v Goddess temple, obiskali Challice Well, Stolp Nadangela Mihaela, The Abbey, kjer leži pokopan Kralj Arthur.

THE ABBEY

THE ABBEY


Termin 18.3.2017- 26.3.2017.
Cena:999€ v predplačilu do 15.2.2017, redna cena potovanja po tem datumu je 1222€.
Možnost plačila na dva obrok, vendar (polovica) mora biti plačan do 15.2.2017, ostalo najkasneje do 10.3.2.2017